Loading…
by.Larm 2013 has ended
Back To Schedule
Wednesday, February 13 • 12:30 - 12:40
Rastløs: Oslo Youth Challenge vinner

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Speaker: Team Pingvin
My Oslo – Oslo Youth Challenge (OYC), er en 48-timers workshop der IKT-Norge utfordrer ungdom og unge fagfolk til å konkurrere i grupper om å skape den beste appen eller websiden for fremtidens Oslo.
Dagens ungdom mener at de har en alt for ensformig hverdag og de trenger ideer til hva de kan gjøre i byen som bidrar til å lære, ha det gøy og prøve ut noe nytt.
Rastløs er en app som gir ungdom en oversikt over alle aktiviteter som foregår i byen, NÅ! Ved å la ungdom blir inspirerte til å delta på ulike kulturelle arrangementer vil de kunne utfordre seg selv og lære nye ting i en sosial hverdag.
Oslo har masse aktiviteter og tjenester for ungdom. Problemet er at de ikke når ut til dem. At ungdom får tilgang til dette på egne premisser, på mobilen og nettbrett, tror jeg er helt avgjørende. Hadde Oslo kommune brukt samme arbeidsmetode ville de ligget på topp, og ikke på bunn som nå. Vinnergruppen, Team Pingvin, besto av tre ungdommer, en utvikler og to designere.
3 fra Team Pingvin presenterer vinner prosjektet på by:Larm tech. Viktoria Seline Espelund (elev fra Elvebakken vgs), Une Nordli, masterstudent servicedesign og Amra Osmanovik, masterstudent interaksjonsdesign (begge designstudenter fra Arkitektur og designhøgskolen i Oslo).
Arrangør av MyOslo, IKT-Norge, legger press på kommunen, for å sørge for at de foreslåtte prosjektene faktisk blir gjennomført.

http://bylarm.no/nor/seminars

Wednesday February 13, 2013 12:30pm - 12:40 CET
Ragnarock

Attendees (0)